Mihaela Radulescu continua sa invadeze aproape zilnic presa cu telenovela vietii ei sexuale.

Dupa ce ne-a prezentat, de-a lungul timpului, amanunte despre cum si cand a fost dezvirginata, despre avorturile sale si despre iubitii sai pasageri, acum , dupa divortul de Elan, ne-a anuntat ca are o relatie de un an cu colegul sau de Antena, Dani Otil.

Pe 28 februarie 2008, Mihaela Radulescu afirma ca este insarcinata. Potrivit declaratiilor sale recente, la vremea aceea era despartita deja, neoficial, de Elan si avea o relatie cu Dani. Se naste intrebarea fireasca: Al cui era copilul? Biologic se pare ca era al lui Dani, iar in acte, al lui Elan.

Mult prea complicat acest cerc vicios, chiar si pentru o vedeta ca Mihaela Radulescu. Cat despre legaturile cu Dani, se pare ca numai Mihaela considera ca e vorba de o relatie serioasa, intrucat partenerul sau de asternut, mai tanar cu 11 ani, a declarat ca "relatia nu s-a copt".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.