Noul post de radio Gold FM va incepe sa emita pentru prima data luni, 27 octombrie, de la ora 07.00, sub sloganul "Greatest Hits", si va difuza cele mai bune piese din anii '60, '70 si '80, se arata intr-un comunicat de presa Gold FM.
Noul post de radio va fi lansat luni, 27 octombrie, si se doreste o alternativa de calitate la oferta muzicala FM deja existenta.

Sub sloganul "Greatest Hits", noul post de radio va emite in Bucuresti, pe 96,9 FM, fosta frecventa Radio Total.

Echipa care se va ocupa de selectarea muzicii considera ca "atunci cand vorbim de muzica veche se poate mult mai bine, lucru de care se vor convinge toti cei care vor incerca frecventa 96,9FM. Diferenta intre noul post muzical si cele existente, cu format asemanator, o va face Playlist-ul, care, de alfel, va fi 'vedeta' postului de radio", se arata in comunicatul de presa Gold FM.

GoldFM va difuza cele mai bune piese din anii '60, '70 si '80, "atata vreme cat despre ele putem spune ca sunt Greatest Hits-uri", se mai precizeaza in comunicat.

Noul post de radio va difuza piese care au trecut testul timpului si care au ramas la fel de actuale ca si atunci cand ocupau primele pozitii in topuri. Printre acestea se vor regasi melodii interpretate de Pink Floyd sau ABBA, U2 sau Roxy Music, The Beatles sau Barbara Straissand, INXS sau Boney M, Queen sau Frank Sinatra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.