Coregraful si dansatorii care evolueaza in emisiunea „Surprize, Surprize“ si „Ciao, Darwin!“ se lanseaza in muzica. Alaturi de Paul Panait (ex-Gaz pe Foc) vor sa devina cea mai de succes formatie de baieti din Romania.

Paul Panait, cunoscut publicului ca fost membru al formatiei Gaz pe Foc si datorita proiectului de clubbing Paul&DJ Allegro, se ocupa, mai nou, de lansarea unor noi trupe muzicale. El si-a deschis in urma cu cateva luni un studio muzical alaturi de un prieten pe care l-a cunoscut pe internet.La inceputul anului, lui Paul i-a venit ideea sa dea nastere unui nou "boy-band" in genul Gaz pe Foc, insa cu un stil mai comercial.Astfel le-a propus unor dansatori ai emisiunilor "Surprize, Surprize" si "Ciao, Darwin!" sa formeze o trupa muzicala.

Bogdan si Mircea sunt originari din Baia Mare, la fel ca Paul, iar Ciprian, coregraful principal al cunoscutelor emisiuni tv, este din Brasov. S-a decis ca numele proaspetei formatii sa fie "Blu Ice" pentru a simboliza, spun ei, "inima de gheata pe care o au, in urma dezamagirilor in dragoste pe care le-au trait". Pana in prezent, au inregistrat sase piese, iar la inceputul lunii iunie vor filma un prim-videoclip.

PAUL LI SE ALATURA

Pana in prezent, "Blu Ice" a concertat doar in formula de trei, insa incepand din aceasta duminica Paul Panait va deveni cel de-al patrulea membru al formatiei. Cvartetul va canta piesa "Nimic" in cadrul emisiunii lui Dan Bitman, "Danutz SRL". Vor urma mai multe spectacole in luna iunie la Romexpo si pe parcursul verii pe litoral.

Bogdan, Mircea si Ciprian vor continua colaborarea cu "Surprize, Surprize!" si "Ciao, Darwin!" si, tinand cont ca din iunie emisiunile vor intra in vacanta, vor avea timp berechet pentru activitatea muzicala. Pana sa intre in febra concertelor, cei patru iau lectii de canto si lucreaza intens la coregrafie, fiind atent monitorizati de agentia "Master Sound" a lui Vali Stoian.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.