Desi au incercat sa tina departe de ochii presei relatia lor, tot mai multe barfe si zvonuri cu privire la acest subiect apar frecvent in ziarele de scandal sau cercurile de cunostinte. Frumoasa cantareata s-a decis astfel sa dezvaluie secretul legaturii cu actorul Johnny Deep, informeaza People.com

„In fiecare vara publicatiile sustin ca ne pregatim de nunta, dar noi nu discutam despre acest subiect. Ma are si este constient de acest lucru”, a declarat Vanessa, iubita actorului de 10 ani, care i-a daruit acestuia doi copii, Jack, in varsta de sase ani si Lily Rose, de noua.

Cantareata in varsta de 35 ani admite ca o incanta romantismul ce ii este insuflat de o discutie despre casatorie, dar, „de vreme ce totul este perfect, nu am simtit nevoia sa facem acest pas...adica, sunt mai casatorita decat poate fi orice alta persoana. Poate intr-o zi se va intampla, dar, deocamdata, ma pot lipsi de mariaj”, s-a confesat cantareata de origine franceza.

Cand s-au vazut pentru prima oara, cei doi nu au avut parte de dragoste la prima vedere. „Faceam parte din doua lumi diferite, el era in America iar eu in Franta, insa aveam cativa prieteni in comun” si-a amintit Vanessa, in prezent imaginea brand-ului Miu Miu. „Ne-am intalnit doar de cateva ori, pe parcursul a patru ani, pana intr-o zi, cand ne-am revazut in Paris, amandoi in aceeasi lume si liberi. Totul s-a intamplat in acel moment, nu mai era nici timp de pierdut, nici cale de intoarcere”, a continuat cantareata.

Intrebata daca a reusit sa-l „imblanzeasca” pe starul din „Piratii din Caraibe”, cunoscut si pentru relatiile cu Winona Ryder si Kate Moss, Vanessa a declarat: „Daca l-am imblanzit? cum adica? ca pe un leu?...Nu, nu, totul a fost de comun acord. Poate ca sunt o buna iubita pentru el tocmai pentru ca sunt iubita lui si viceversa. Imi este greu sa explic, stiu doar ca este ceva natural, clar si frumos”.

Cu toate astea, Johhny Deep, in varsta de 45 de ani, este unul dintre cei mai ravniti barbati din lumea show-bizz-ului. Acest lucru nu pare insa sa o deranjeze pe Vanessa. „Stiu ca femei din toata lumea il doresc, dar este de inteles, eu l-as strange in brate tot timpul, este o persoana incantatoare”, a concluzionat artista


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.