Vedetele pasionate de moda si-au dat intalnire la New York Fashion Week. Blake Lively, Leighton Meister, Nicole Richie, Heidi Klum s.a. iti prezinta o scurta lectie de stil. Cum s-au imbracat, ce branduri au ales, ce trenduri au decis sa urmeze?

Zoe Saldana aratat senzational intr-o tinuta relativ simpla: top alb si blugi negri skinny. A purtat aceasta tinuta la prezentarea Rosa Cha. Pentru prezentarea DVF a ales o rochie scurat si cu umerii goi menita sa ii dezvaluie trupul perfect.

Eva Longoria a ales o rochie cu volanasa marca DVF menita sa ii ascunda formele proaspat dobandite pentru rolul din noua serie Neveste Disperate, in care Eva joaca rolul unei sotii casnice ce trebuie sa aiba grija de sotul orb si de cei doi copii supraponderali.

Cristina Ricci a ales o rochie DKNY in buline la prezentarea Donnei. A fost insotita de IT girl, Nicole Richie care a ales o rochie in dungi negre si cobalt.

Nu ratati galeria foto - o gasiti aici!


Despre autor:

Envy

Citeste articolul integral in Envy

Sursa: Envy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.