Bogdan Naumovici realizeaza o 'varianta mioritica' a celebrului serial

Ce-ar fi sa povestesc patanii de-ale mele si de-ale prietenilor mei, cat se poate de reale, intr-un serial de televiziune“, s-a intrebat Bogdan Naumovici de la agentia Leo Burnett, in momentul in care i s-a propus sa prefateze „cel mai bun serial din istorie“, „Seinfeld“.

Cunoscut publicului din spoturile publicitare cu „ala negru de respira greu“, Naumovici, alaturi de prietenul sau Catalin Ciurlau, a demarat un nou proiect de televiziune, „Seinfeld, frate!“. Glumele nu sunt, deocamdata, chiar pe masura celebrului Seinfeld, iar publicul avea asteptari mai mari dupa seria de reclame Teletech, mai ales pentru ca postul Pro Cinema a promovat aceasta productie drept o „varianta mioritica“ a serialului.

Bogdan Naumovici, care recunoas te ca nu este tentat de stand-up comedy, crede totusi in succesul proiectului „Seinfeld, frate!“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.