UnderLondon Fest 2008 va avea loc in zilele de 13 si 14 noiembrie, in Club Fabrica din Bucuresti, respectiv Setup Venue din Timisoara. Robots in Disguise si Trash Fashion vor concerta in cadrul ambelor zile de festival, in prima zi fiindu-le alaturi Go to Berlin, urmand ca Persona sa dea startul celei de-a doua zi. Biletele costa 20 de lei in pre-sale si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe myticket.ro, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa poata fi achizitionate cu 25 de lei.


Go To Berlin
este o trupa de indie-rock „nascuta” in Bucuresti, in vara lui 2007, si alcatuita in prezent din Misha Pautov (voce si chitara ritmica), Robert „Lama” (chitara), Paul Ionescu Ballo (tobe si back - voce) si Alexandru Miu (chitara bass). Trupa s-a afirmat rapid pe scena underground din Romania, fiind invitata sa ia parte la diverse festivaluri rock si indie autohtone. La sfarsitul anului 2007, impreuna cu producatorul muzical si „fratele mai mare” Robert „Lama” Enache, chitarist si in trupa Firma, Go To Berlin a intrat in studio pentru a inregistra cel de-al treilea demo, lansat in ianuarie 2008.

Persona, alcatuita in prezent din Gaben, Coco, Floyd si Cristian, s-a format in 2003 in Timisoara, numele sau fiind inspirat de ultimul film al lui Ingmar Bergman, „Persona”. La inceputul anului 2004, trupa a sustinut primul sau concert, fiind primita cu entuziasm atat de catre public, cat si de catre presa autohtona, care a etichetat rapid Persona drept „trupa britanica a Timisoarei”. Albumul de debut, „Suburbia Afterlife”, a fost lansat in 2008, impresionand prin sound-ul specific, cu influente britanice, definit de imbinarea experientelor muzicale ale fiecarui membru al trupei.