Te-ai saturat de apartamentul in care stai si ai la dispozitie cateva milioane de investit intr-un spatiu mult mai mare... cum ar fi o insula pe care sa o ai doar pentru tine? Iata ce iti propunem:
  • Una dintre cele mai scumpe insule private din lume se numeste Isla de sa Ferradura si se afla la cativa kilometri de Ibiza, Spania. Pretul de catalog al acestei insule se ridica undeva la 39.700.000 de euro, iar daca vrei sa o inchiriezi pentru o saptamana, vei scoate din buzunar cam 230,000 de euro. Insula este atat de scumpa pentru ca administratorii acesteia sustin ca aici te poti bucura de soare pentru plaja cam 300 de zile pe an, iar privelistea de care ai parte oriunde te-ai plimba pe insula este absolut incantatoare.

  • Cabbage Cay (Bahamas) este o alta insula privata care probabil ar umple cele mai frumoase visuri ale oricarui potential cumparator. Insula are o suprafata de aproximativ 35 de acri si un pret de "doar" 25 de milioane de euro. Aceasta fasie de pamant include si un drum asfaltat care face legatura intre cel mai nordic si cel mai sudic punct al ei. De asemenea, este acoperita cu verdeata apropae in totalitate, dar are si trei plaje cu nisip fin, preferat de broastele testoase, care zabovesc aici frecvent.

Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.