Desi a fost parasit de actrita si modelul Holly Madison, in varsta de 28 de ani, Hugh Hefner, in varsta de 82 de ani, nu-si face probleme si spune ca alte femei stau deja la rand pentru a-i lua locul fostei iubite

Hugh Hefner si iepurasul Holly joaca impreuna in reality show-ul "The Girls Next Door", frumoasa blonda avand si in serial rolul uneia dintre iubitele fondatorului revistei Playboy. Desi aceasta inca mai locuieste in resedinta lui Hugh, din Los Angeles, cei doi nu mai au o relatie.

"Daca Holly spune ca s-a terminat, inseamna ca asa e. Dar, cum am mai spus, ea este dragostea vietii mele si am crezut ca ne vom petrece restul vietii impreuna. Inca locuieste in casa mea, iar pana acum cateva zile imparteam acelasi pat" a declarat Hugh, deranjat de decizia lui Holly dar si de faptul ca aceasta a facut publica despartirea lor.

Hefner a recunoscut insa ca o despartire era inevitabila. Problemele au inceput in urma cu sase luni, cand acesta i-a marturisit iubitei ca nu se gandeste sa se insoare si nici nu poate avea copii. "Am incercat, dar nu a fost posibil", a marturisit Hugh.

"Este clar ca vor aparea alte personaje atat in show, cat si in viata mea personala. Am avut momente cand m-am simtit rau cu privire la aceasta despartire insa am realizat ca atatea fete sunt aliniate in fata casei mele si asteapta sa le primesc. Desi este greu de crezut ca mi se intampla asta la varsta mea, este adevarat”.

Mogulul Playboy vrea sa pastreze o relatie de afaceri si prietenie cu fosta iubita, in timp ce va porni la "vanatoare" de noi iubite.

"Am o casa mare si cu siguranta nu voi locui singur" a conchis acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.