Maine, are loc la Bucuresti lansarea celui mai mare festival international de scurt metraje Future Shorts-Romania, care promoveaza si premiaza scurtmetraje independente.
Festivalul se va derula pe parcursul acestui an, dar si anul viitor, continuand cu alte evenimente originale in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi.

Festivalul international Future Shorts a debutat in Marea Britanie, in 2003, si desfasoara concomitent evenimente in peste 30 de tari din toata lumea. Future Shorts-Romania le va oferi cineastilor de la noi sansa de a se face remarcati, promovandu-si productiile prin cea mai mare platforma internationala, iar publicul larg are ocazia de a viziona, in fiecare luna, o serie noua de scurtmetraje dintre cele mai originale si inventive, se arata intr-un comunicat al Asociatiei "ORICUM si Feeder.ro", care prezinta Future Shorts-Romania 2008-2009.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.