Potrivit surselor, soferul Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg si un sofer angajat in cadrul unui trust de presa au ramas fara permisul de conducere si au fost sanctionati miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 15,00, dupa ce agentii de circulatie i-au surprins depasind tramvaiul pe partea stanga, in intersectia din Piata Corneliu Coposu.

Sursele citate au mai declarat ca soferul Mihaelei Radulescu si Elan Schwartzenberg au spus ca au ales sa depaseasca tramvaiul pentru a scapa de paparazzi care ii urmareau, iar soferul paparazzilor a declarat ca i s-a cerut sa-i urmareasca pe cei doi cu orice pret.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a confirmat pentru NewsIn intamplarea si a precizat ca toti trei soferii si-au recunoscut vina si nu au comentat masura luata de agentul de circulatie.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg se aflau in aceeasi masina, intr-un Mercedes condus de omul de afaceri, soferul prezentatoarei TV intr-un Touareg, iar paparazzi intr-un Logan.

Totul s-a petrecut la scurt timp dupa terminarea procesului de divort dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg.

Sedinta de judecata s-a tinut cu usile inchise si a durat doar 10 minute.