Creatoarea Irina Schrotter a reusit si in acest an sa organizeze Iasi Fashion Week, care se afla astfel la a 8-a editie. E drept ca spre deosebire de alti ani bugetul acestei editii a fost mult mai mic - 35.000 de euro, din care 4.000 de euro au venit din partea primariei Iasiului.Contractul semnat de Nicoleta Luciu cu Media Pro nu i-a permis acesteia sa lipseasca de la emisiunea lui Teo.Astfel, Nicoleta Luciu nu a putut onora invitatia Lizei Panait de a urca pe post de mireasa in prezentarea acesteia.

Prezentatoarea primei seri a festivalului a fost Andreea Marin, consemnandu-se astfel si o premiera, caci vedeta "Surprizelor" s-a aflat pentru prima data la Iasi Fashion Week.Cat timp Irina a fost in tandreturi cu Mihaela Radulescu, Andreea n-a avut loc la Iasi! De cand s-a certat cu Mihaela Radulescu, creatoarea a depus eforturi sa o aduca la evenimentul sau pe Andreea Marin, rivala vedetei de la "Duminica in familie".

Barfitorii spun ca Schrotter a tinut sa-i arate Mihaelei ca se poate si fara ea. * Irina Schrotter a prezentat colectia "manifest" pe muzica live a celor de la Parazitii deoarece, spune ea, "nu exista nici o strategie economica, nu exista interes din punct de vedere al politicului si nu exista protectie a producatorilor romani". Irina si-a prezentat colectia pe melodia "Fuck you, Romania". Mireasa colectiei sale a fost si de aceasta data Andreea Raicu.Atat Andreea Marin, cat si Andreea Raicu au dormit acasa la Irina. Andreea Raicu si-a facut aparitia si la petrecerea din clubul Verso in pantaloni scurti.La colectia Miculit/ Beraru, doua manechine s-au impiedicat in rochii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.