Oana Ionita, vedeta rubricii Meteo si castigatoarea titlului Miss Playboy Romania 2004, are necazuri in dragoste. Una din cele mai sexy femei din Romania ne-a confirmat cu mare greutate informatiile conform carora a fost agresata, in urma cu cateva zile, de iubitul sau orbit de gelozie.

In prezent, Oana este amenintata si terorizata atat de fostul iubit, cat si de familia acestuia. Oana a trecut prin momente de cosmar acum cateva zile cand o neintelegere banala intre ea si iubitul ei, Marian, 28 de ani, s-a transformat intr-o lupta in toata regula. Venit acasa "cu chef", Marian a inceput sa-si loveasca iubita cu bestialitate. Prietenele brunetei spun ca barbatul suferea de gelozie patologica si ca avea dese iesiri violente.

Oana are 22 de ani si de trei ani are o relatie cu Marian, in prezent student. De doi ani cei doi indragostiti locuiau impreuna in vila parintilor lui Marian, situata in Salaj. Abia scapata din pumnii iubitului violent, Oana s-a refugiat la rude. Vedeta s-a dus la Politie, la Sectia 19, din Ferentari, si la IML pentru a-si cauta dreptatea, dar a avut ulterior neplacuta surpriza sa constate ca iubitul ei a citit plangerea, prin "amabilitatea" politistilor, desi acest lucru reprezinta o incalcare flagranta a procedurilor de ancheta, si ca o cauta acum impreuna cu toata familia lui ca sa o determine sa renunte la acuzatii.

De doua zile, fata e terorizata si amenintata la telefon de parintii tanarului, care vor sa o determine cu forta sa renunte la plangerile care le-ar putea arunca fiul in puscarie. Cea mai sexy femeie a anului 2004 spune ca traieste un cosmar de cateva zile, deoarece iubitul ei o ameninta, iar Politia ridica neputincioasa din umeri. in urma cu doua zile ea s-a dus la fosta locuinta insotita de politisti si cearta a izbucnit din nou. Oana a fost imposibil de gasit timp de doua zile si cu greu a recunoscut cosmarul pe care il traieste.

"Asa este. Am facut o plangere la Politie dupa ce iubitul meu m-a lovit. Nu vreau sa intru in detalii. Traiesc un cosmar de cateva zile; Marian ma suna acum sa ne impacam si sa renunt la plangere. Nu vreau sa ne impacam si m-am decis sa renunt la plangere doar daca va semna un act prin care se obliga sa nu se mai apropie niciodata de mine el sau familia lui. Dupa amenintarile pe care mi le trimite am inceput sa ma tem pentru viata mea. Nu comentez nimic mai mult."

Apropiatii Oanei spun ca dupa fiecare prezentare de moda Marian venea sa o ia si nu de putine ori facea scene de gelozie daca un alt barbat indraznea sa o priveasca insistent. si daca se intampla sa si bea si ceva alcool se lasa imediat cu cearta. Cei mai multi prieteni au sfatuit-o pe bruneta sa renunte la iubitul gelos si violent, mai ales ca acesta ar fi amenintat-o ca o omoara in bataie sau ca o calca cu masina daca nu renunta la plangeri. Toate acestea se intampla in timp ce frumoasa are o cariera in continua ascensiune: ea si-a format o trupa de muzica cu sora ei, Elena.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.