Ingrozita de ceea ce mai poate descoperi presa, fiica lui Petre Roman si-a retras iubitul din campul muncii, deoarece acesta era angajat la Ascensorul SA, unde repara lifturi. Meseria tanarului Alexandru Cascatau nu-i prea facea onoare Oanei Roman
Fata de fost demnitar si de profesor universitar, Oanei ii era rusine cu ocupatia iubitului ei si l-a somat sa devina somer. Din pacate pentru ea, Alexandru (23 de ani) era prea atasat de meseria de depanator de lifturi si nu a vrut sa renunte foarte usor, continuand sa mearga la munca fara stirea ei. Recent, el a trebuit insa sa renunte la serviciu la insistentele Oanei si la promisiunile pe care aceasta i le-a facut in legatura cu bunastarea sa materiala.

Oana Roman provine dintr-o familie de intelectuali, scoliti peste hotare, care au reusit de-a lungul timpului sa-si imbunatateasca CV-ul cu diplome de masteranzi sau doctoranzi in diferite specializari. Petre Roman, fost prim-ministru al Romaniei in perioada 89-91, a fost desemnat sef de promotie la Facultatea de Energetica a Politehnicii, iar cativa ani mai tarziu, dupa ce isi sustine teza de doctorat la o Universitate celebra din Franta, este numit conferentiar si primeste titlul Doctor Honoris Causa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.