Evident, raspunsul nu consta intr-o cura de slabire, nici intr-o crema de fata scumpa si nici intr-o lotiune care promite miracole. Ati ghicit, e vorba de software-ul minune: Photoshop. Care vedete au trecut prin programele de editare (asta dupa ce ore bune au fost pe mana stilistilor)?

Desi si-a cladit cariera pe imaginea de femeie cu forme si a intrat in topurile realizate de barbati tocmai datorita siluetei voluptoase, se pare ca Jennifer Lopez nu mai este atat de mandra de corpul sau. Chiar daca in ultimul an a devenit mamica si nimeni nu se astepta ca kilogramele in plus sa dispara peste noapte, Jennifer a aparut recent pe coperta celebrei reviste Elle mai slaba ca oricand. Diferentele dintre Jennifer cea reala si Jennifer cea editata sunt atat de frapante, incat multi au spus ca ca in poza nici macar nu era corpul cantaretei, ci silueta unui manechin la care a fost atasata fata lui Jennifer.

Ce minuni face editarea digitala pentru Mariah Carey in bikini, pentru frumoasa Eva Longoria, veterana Madonna, controversata Britney Spears sau talentata Christina Aguilera, aflati aici!