Angela Similea i-a incantat pe cei prezenti la premiile VIP cu o piesa interpretata live, ceea ce i-a facut pe multi dintre invitati sa inteleaga ce au avut Parazitii impotriva artistilor care au facut playback la premiile MTV Romania.Revenirea interpretei pe piata muzicala a fost premiata, in cadrul celei de-a 59 editii a premiilor acordate lunar de revista VIP. Ca de obicei, vedetele s-au prezentat la apel, unele pentru a fi rasplatite cu o diploma, altele doar pentru a bifa inca un eveniment monden in agenda.

Mama Zina a urcat pe scena avertizand ca este foarte zorita de inceperea unei emisiuni tv la care trebuie sa ajunga, ceea ce nu a impiedicat-o sa se lanseze intr-un discurs intrerupt intr-un tarziu de Cristian Brancu, directorul revistei VIP, care s-a intrebat retoric daca nu cumva a inceput emisiunea.
Mircea Geoana s-a aratat atat de impresionat de interpretarea live a Angelei Similea incat a declarat ca abia acum a inteles de ce Parazitii aveau o problema cu cei care au facut playback la gala MTV Romania.

Actorul Ion Lucian a primit, la 81 de ani, premiul de excelenta pentru o cariera de 65 de ani in teatru. Cu lacrimi in ochi, maestrul a apelat la intelegerea lui Adriean Videanu, pentru a-l ajuta sa-si vada implinit ultimul vis al vietii: realizarea unui teatru destinat tinerilor si copiilor. "In sase ani de zile nu am reusit sa pun prima caramida la temelia ultimului vis al vietii mele", a implorat Ion Lucian.Regizorul Segiu Nicolaescu nu a reusit sa ajunga pentru a inmana premiul pentru serialul "Baieti buni".

Locul i-a fost luat de luptatorul K1, Ciprian Sora, care a recunoscut ca in ring ii vine mult mai usor sa se exprime cu pumnii si picioarele, decat pe scena cu vorbele.La eveniment au mai fost prezenti: Ruxandra Sararu, Peter Imre - fara Diana Lascarescu -, Leonard Doroftei, Ion Cristoiu, Crina Matei, Tandarica, interpreta Anne’s, Mihai Mitoseru, fostul model Melek Amet, Nico, Cornelia Catanga, Silviu Petcu (Divertis), compozitorul Ovidiu Komornik, actrita Cristina Stamate, Emanuel etc.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.