Presa americana sustine ca actrita l-a amenintat pe iubitul ei ca-si face bagajele si-l paraseste, satula ca actorul sta mai mult plecat
Lucrurile nu mai stau ca pe roze nici in cazul celui mai indragit cuplu de la Hollywood. La scurt timp dupa ce i-a adus pe lume pe gemenii Knox si Vivienne, Angelina Jolie l-a amenintat pe Brad Pitt ca isi face bagajele si pleaca. Diva de la Hollywood sufera de depresie postnatala si este deranjata de faptul ca Brad nu petrece destul timp cu familia, fiind mai mult pe drumuri.

"L-a amenintat pe Brad ca, daca nu vine acasa, ea isi face bagajele si se muta la un hotel, dar Pitt a reusit sa o faca sa se razgandeasca si se pare ca s-au impacat din nou", a declarat o sursa din anturajul cuplului. Cu toate acestea, Angelina si Brad sustin ca nu exista nicio neintelegere si ca s-au mai aflat in astfel de situatii, care s-au terminat cu bine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.