Desi pe covorul rosu sunt imbracate de designeri celebri, desi au milioane de dolari in conturi si isi permit cele mai trendy inovatii din lumea modei, vedetele nu sunt intotdeauna impecabile, stilate si perfect asortate – asta o spun stilistii, cei care "binevoiesc" sa claseze vedetele ce indraznesc sa iasa din tiparele modei in topuri de genul "Cel mai prost imbracate celebritati".
Anul nici nu s-a sfarsit, ca vedetele de la Hollywood au si fost deja catalogate de experti. Care vedete sunt pe lista neagra a criticilor de moda? Si cu ce au gresit ele in materie de stil? Raspunsul il aflati mai jos!

  • 10. Britney Spears - Desi Britney a trecut printr-un an greu din care nu au lipsit tentativele de sinucidere sau bataliile din tribunale pentru custodia copiilor, stilistii sunt necrutatori si declara raspicat: Britney este una dintre cele mai prost imbracate vedete in 2008. Motivele? De la ciorapii din plasa (asortati cu rochii cu vedere la fund) sau hainele patate de acum cateva luni pana la tinutele neglijente, cizmele butucanoase si inestetice, rochiile sifonate si asortarea total nepotrivita a culorilor si materialelor, Britney, desi talentata in alte domenii creative, nu e nici pe departe un stilist innascut.

  • 9. Katie Holmes – Sotia lui Tom Cruise a suferit una dintre cele mai spectaculoase transformari in ultimul an – si nu, nu in bine. De ce? Katie seamana din ce in ce mai mult cu… Tom Cruise. De la parul lung si feminin la o tunsoare scurta, baieteasca, de la rochite la jeansi barbatesti si suflecati (care, dupa cum chiar ea a declarat, ii apartin chiar lui Tom) sau de la decolteuri si culori vii la culori sumbre si manusi in toiul verii, Katie a adoptat un stil masculin, devenind sosia sotului. Parerea stilistilor? Desi Katie nu face gafe vestimentare, schimbarea sa este socanta si dubioasa, iar vechea Katie trebuie sa vina inapoi!

  • 8. Lindsay Lohan – Colanti, topuri largi si decolorate, sireturi desfacute, fundul la vedere si din nou colanti – cam asa s-ar putea descrie stilul lui Lindsay in ultimul an, un stil care se incadreaza perfect in trend-ul "homeless" promovat si purtat si de Mary-Kate Olsen. In cazul lui Lindsay, la acest trend se mai adauga si un ten (natural alb si pistruiat) cu pete de autobronzant, si un par (natural roscat) mult prea decolorat si incalcit.

  • Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.