Saptamana modei de la Milano a inceput cu o foarte placuta surpriza pentru toate femeile plictisite de imaginea mladioasa a adolescentelor care defileaza pe podiumurile de moda, scrie The Telegraph.

Creatoarea de moda Elena Miro a prezentat o colectie ingenioasa primvara/vara 2009, a carei vedete au fost manechinele cu forme voluptoase.

Modelele au defilat mandre si sigure de farmecul formelor lor generoase. Elena Miro spune ca aceasta colectie este un elogiu adus feminitatii autentice.

Prezentarea a constituit totodata o forma de protest fata de etalonul asa-zisei siluete zero, care a facut multe victime in randul tinerelor, noteaza Realitatea TV.

De altfel, acelasi manifest este reluat si pe site-ul creatoarei de moda. “Optimismul si dinamismul”, acestea sunt cuvintele care definesc creatiile Elenie Miro. Colectiile sale propun o intoarcere la “adevarata femeie”.

“Multe frumuseti au fost neglijate prea mult timp din cauza cultului pentru modelele anorexice si a stigmatizarii femeilor care au cateva kilograme in plus”, este sloganul promovat de site-ul artistei.

Elena Miro, lansat in 1970, este singurul brand din lume care se adreseaza femeilor plinute.


REALITATEA.NET - La Saptamana modei de la Milano se poarta manechinele cu forme


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.