Actrita de Oscar marturiseste ca a ramas insarcinata dupa ce a inotat in "ape fertile" din Australia, si este convinsa ca acestea au contribuit la mult dorita si neasteptata sarcina, relateaza The Huffington Post

Kidman a avut ocazia sa inoate in apele Kununurra cu ocazia ultimului sau film, "Australia", ce s-a filmat intr-un orasel din Nordul Australiei.

Actrita in varsta de 41 de ani a dat nastere unei fetite, Sunday Rose, in luna iulie a acestui an si mai are doi copii adoptati in perioada marijului cu Tom Cruise.

Surprinzator, alte sase femei care au innotat in acele "oaze" in timpul filmarilor, au ramas de asemenea insarcinate.

"Nu am crezut niciodata ca voi ramane insarcinata si ca voi da nastere unui copil, dar s-a intamplat in timpul acestui film" , a declarat frumoasa actrita, intr-un interviu exclusiv pentru o publicatie australiana dedicata femeilor.

"Sapte bebelusi au aparut ulterior, dintre care unul singur este baiat. Chiar este ceva ciudat in legatura cu apele din Kununurra, pentru ca toate am innotat in acele locuri. Asa ca le-am numit <<apele fertile>>", a mai declarat Kidman.

Casatorita cu interpretul de muzica country, Keith Urban, actrita a vorbit si despre recenta sarcina: "Am fost binecuvantata cu o sarcina usoara si cu un bebelus care s-a purtat frumos cu mine in aceasta privinta".

"Sa am sansa de a fi mama din nou este atat de frumos. I-am crescut pe Bella si Connor de la 25 de ani iar acum sunt mama din nou la 41 de ani...wow!", a incheiat Kidman.

Filmul "Australia", regizat de Baz Luhrmann, se bazeaza pe povestea unei femei de rang nobil din Australia, iar actiunea are loc in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Filmul va fi lansat in noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.