Aurel Padureanu, Cornelia Catanga si Stefan Iordache ar fi trebuit sa lanseze la sfarsitul anului un album de colectie, dar soarta s-a opus!
Moartea marelui actor Stefan Iordache a lasat in urma acestuia un album cu melodii vechi care n-a mai apucat insa sa fie scos pe piata! CANCAN a aflat ca regretatul actor pastra secretul asupra unui proiect muzical la care visa in ultima vreme. "Regina muzicii lautaresti" Cornelia Catanga ne-a marturisit ca impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu, si cu maestrul Iordache intentionau sa inregistreze un album de colectie cu melodii vechi.

"Eram in faza de selectare a melodiilor. Alesesem deja 37, dar ar fi trebuit sa mai renuntam la unele dintre ele. Daca maestrul nu se stingea din viata acum trebuia sa fim in studio. Toate celelalte detalii erau stabilite: casa de productie, data lansarii, adica inainte de Sarbatorile de iarna, totul?!", a declarat Cornelia Catanga. Ideea realizarii acestui album i-a apartinut lui Stefan Iordache.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.