Actrita continua sa-si faca simtita prezenta in showbiz, de data aceasta cu un site "lifestyle". Dupa noul show PBS, dedicat calatoriilor si temelor culinare, Gwyneth a lansat goop.com.

Desi inca in faza de concepere, site-ul include deja un program de inregistrare ca membru, dar si o "scrisoare de intentie", din partea actritei. Sotie si mama a doi copii, Gwyneth dezvaluie ceea ce conteaza cu adevarat pentru ea in viata.

Noi rubrici de sfaturi, precum "Make", "Go", "Get", "Do", "Be" si "See" vor aparea in curand.

In eseu, Gwyneth promite sa vina in ajutorul vizitatorilor cu indicatii simple, cu privire la restaurantele din Londra, dar si cu sfaturi din experienta proprie. Exprimandu-se pe alocuri in spiritul Oprah, in emisiunea careia si-a prezentat de curand programul de intretinere fizica, Paltrow se angajeaza in a-si impartasi viata cu cititorii.

Iata un pasaj din "pledoaria" actritei, prin care isi pune amprenta asupra site-ului.

"Viata mea este frumoasa pentru ca nu sunt inerta in fata ei. Vreau sa <<hranesc>> ceea ce este real, fara sa pierd timpul. Sa am grija de mintea si trupul meu si sa muncesc din greu. Iubesc sa fiu o mama prin a-mi infrange calitatile negative pentru a reusi acest lucru...De-a lungul timpului, am facut multe greseli, dar am invatat multe lucruri din tot acest proces, pe care as vrea sa le impartasec cu voi. GOOP are cate putin din toate lucurile care imi alcatuiesc viata...Imbunatateste-ti viata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.