Rostesti numele Pamelei Anderson si toti barbatii se gandesc la sanii sai voluptosi. Admirata deopotriva in revistele destinate domnilor, dar si in ipostaza de salvamar, in serialul ce i-a adus celebritatea, 'Baywatch', Pamela a fost votata, ani la rand, cea mai sexy vedeta din lume tocmai datorita 'dotarilor' sale
Nu a ascuns niciodata ca succesul i s-a datorat, aproape exclusiv, pieptului sau retusat, nu o data, chirurgical. Mai mult, ajunsa la 40 de ani, si inca avand un corp cu forme de invidiat, Pamela Anderson marturiseste cu o franchete debordanta, ca nu a facut altceva decat sa se lase ghidata de silicoanele sale, in drumul catre o cariera de renume in atat de ravnita cetate a filmului. Singurul sau regret ramane acela ca nu si-a gasit inca linistea in viata personala, dupa un val intreg de casatorii si divorturi, presarate, de fiecare data, de scandaluri de presa.

Voluptoasa blonda povesteste ca a ajus in atentia media din pura intamplare, cand, intr-o zi, se afla in tribune, la unui meci de fotbal programat in Vancouver. Una din camerele de luat vederi din stadion a surprins-o pe tanara Pamela, din multimea de spectatori si a transmis respectivele imagini pe un ecran imens. Lumea a indragit-o instantaneu, iar ofertele pentru a poza in reviste pentru barbati nu s-au lasat asteptate. Prima si cea mai importanta a venit de la reprezentantii revistei "Playboy". "M-au sunat si m-au rugat sa apar pe coperta publicatiei. Initial i-am refuzat, fiindca iubitul meu de atunci se impotrivea. Dar au insistat si am acceptat. Am plecat in Los Angeles si nu m-am uitat inapoi", a dezvaluit Anderson.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.