Cantareata rock italiana aduce astazi muzica anilor ’90 la Arenele Romane din Bucuresti
Gianna Nannini este, probabil, pentru multi doar un ecou, destul de vag, al anilor ’80-’90. Prea putini stiu ca aceasta cantareata cu voce inconfundabila continua sa fie in mare voga, si nu numai in Italia. Cata forta mai are aceasta „bomba de energie“ se pot convinge si romanii, in aceasta seara, cand Nannini va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Cu cateva zile in urma, pe 15 septembrie, interpretei hitului „Profumo“, din 1986, i s-a decernat prestigiosul trofeu Premio Musica Isola di Capri. Albumele sale din ultimii ani au fost mari succese, atat in Italia, cat si in alte tari europene. In luna mai, ea a sustinut un concert pe Stadionul Olimpic din München, in fata a 60.000 de spectatori. Albumul „Grazie“, lansat in 2006, a cucerit topurile din Portugalia, Elvetia, si Germania, iar in tara natala a cantaretei a castigat discul de diamant si de cinci ori discul de platina, fiind declarat de critica muzicala „cel mai bun album al anului“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.