Leii, maimutele si alte animale exotice de la gradina zoologica privata a lui Michael Jackson fac incursiuni neasteptate in procesul cantaretului, spre marea mirare a juriului, care incearca sa inteleaga legatura dintre animale si acuzatiile pentru care acesta este judecat.Wade Robson, un australian de 22 de ani chemat la bara de aparare, a recunoscut ca a aruncat cu pietre, impreuna cu Jackson, in cusca leului de la menajeria de la Neverland, la inceputul anilor ’90. "Voiam sa-l facem sa raga, pentru sa statea culcat acolo si nu facea nimic", a explicat martorul.

Luand povestea in serios, apararea si acuzarea s-au lansat in interminabile discutii pentru a vedea daca pietrele aruncate erau mari sau mici si daca ele vizau cusca sau leul. "Credeti ca voiau sa faca rau animalului?", a intrebat-o procurorul Sneddon pe mama australianului, Joy Robson. "In nici un caz. Michael iubeste animalele", a raspuns aceasta.
Juratii au mai aflat cu stupoare ca cimpanzeul Bubbles avea suparatorul obicei de a evada din cusca sa si a se strecura in patul lui Jackson, in timp ce un alt cimpanzeu, Max, isi intindea excrementele pe peretii camerei. La Neverland rataceau liberi si nestingheriti elefanti si camile, a mai fost informat juriul, iar apararea a precizat ca lui Michael ii place sa stea sub un anume copac de la ranch, unde ii vine inspiratia mai usor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.