Dupa aproape trei ani de la aparitia pe piata muzicala internationala, Cheeky Girls si-au schimbat look-ul si au reusit sa ia in greutate cate cinci kg, scapand astfel de porecla "tantareii", pe care le-au gasit-o britanicii. In prezent, gemenele tocmai au terminat inregistrarile la cel mai nou album, care va contine 12 piese si se va numi "In My Mind". Ele vor pastra acelasi stil care le-a consacrat, fun-pop, dar vor reveni cu o imagine mult mai sexy.

Pe album se vor afla si cateva prelucrari dupa hituri precum: "I'm too sexy" si "No face, no name, no number", a celor de la Modern Talking. Conform Story, anul trecut, casa de discuri "Tel Star", care a editat albumul "Cheeky Girls", a dat faliment. Fiind sub contract, producatorii trebuiau sa le dea gemenelor banii pentru vanzarile pe care acestea le-au facut in peste 22 de tari (aproximativ un milion de lire sterline). In acest moment, reprezentantii trupei sunt in negocieri cu o firma de avocatura in drept international din Romania pentru a da in judecata casa de discuri "Tel Star".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.