Te trezesti de dimineata si constati ca suvita aceea din varful capului nu vrea nicicum sa stea intr-o bucla perfecta, nici macar dupa o ora de styling, produse si diverse tehnici. Sau… te duci la coafor si ceri un bob chic pana la umeri, dar, tot dupa o ora de styling, produse si tehnici, te trezesti cu o tunsoare asimetrica, in scari si… pana la urechi. Nu te panica, nu ti se intampla numai tie – li se intampla si vedetelor!

Britney Spears a avut o multime de peripetii cu podoaba capilara: a fost blonda, satena, cheala, apoi cu peruca roz, ciufulita, cu ciucur in varful capului si mai nou… cu extensii blonde si foarte vizibile. Desi pe scena Britney arata aproape perfect (dupa interventiile indelungi ale stilistilor), atunci cand e surprinsa de paparazzi, Britney insista sa prezinte un par lung si fals, desi expertii o sfatuiesc sa isi accepte noul par scurt si sa opteze pentru o tunsoare scurta si moderna.

Pe 7 septembrie, Hollywood-ul a gazduit Video Music Awards, un eveniment care a unit pe covorul rosu zeci de artisti, toalete extravagante si… frizuri neobisnuite (sau nereusite). Rihanna a fost una din artistele care nu a socat prin tinuta aleasa, ci prin coafura traznita (si criticata ulterior): scurt si ridicat, cu un mot blond platinat pe fond negru.

Click aici pentru a descoperi si alte vedete prinse in offside la capitolul coafura.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.