"Cea mai sexy romanca" vrea sa incerce si experienta cinematografiei, dar nu cu orice pret si nici in orice fel de ipostaza. In interviul pe care ni l-a acordat, Andreea Raicu recunoaste ca este vanitoasa si ca i-ar fi greu sa se urateasca pentru a intra in pielea unui personaj. Vedeta Prima TV ne-a vorbit si despre trei romance pe care la randul ei le considera sexy.

Ai declarat recent ca ti-ai dori sa joci intr-un film. Ai primit vreo propunere in acest sens?

Asa este. Mai spuneam acolo si faptul ca, in ultima vreme, am capatat suficienta incredere in mine, din acest punct de vedere, cat sa incerc sa abordez si acest domeniu. Ar fi cam "ultima reduta" de cucerit, ca sa zic asa, pentru ca, in media, am avut parte de cam toate experientele: fac televiziune, lucrez ca editor de moda la revista Viva!, am facut radio, am fost editorialist la un cotidian important… Nu-mi fac vise ca o sa ajung un mare star, dar vreau sa incerc.

Sper ca dorinta mea sa starneasca interes si, avand in vedere ca, in trecut, am mai primit oferte, sunt destul de increzatoare.Acum, privind in urma, am mici nostalgii atunci cand ma gandesc ca as fi putut incepe o astfel de cariera lucrand cu un mare regizor precum Nae Caranfil, care mi-a propus o colaborare pentru "Asfalt Tango". Eram insa focusata pe alte lucruri atunci si nici nu aveam incredere in mine, asa ca am preferat sa refuz decat sa ajung acolo si sa nu fac fata rolului. Deh, am un simt al ridicolului groaznic! Plus ca nici nu simteam deloc ca as fi potrivita pentru o cariera in cinema si spaima de esec si-a spus si ea cuvantul.

NUDITATE SI VIOLENTA EXTREMA

Ce gen de roluri crezi ca ti s-ar potrivi?

Aici nu e o chestiune de optiune, zic eu. Cred ca e important sa intalnesti oamenii potriviti, care pot sa vada in ce ipostaza ar putea sa-ti exploateze eventualul potential la maxim. De exemplu, tu, subiectiv fiind, poti sa-ti imaginezi ca ai rupe gura targului cu nu-stiu-ce atitudine si, cand acolo, ar putea fi exact pe dos si sa nu-ti dai seama de asta decat dupa ce incerci si asculti si de sugestiile celor mai experimentati decat tine la acest capitol.De aceea spun ca nu e o chestiune de optiune, ci una de viziune. In egala masura, stiu foarte bine de ce gen de ipostaze nu as fi deloc atrasa: de cele care propun sa fii sexy fara pic de rafinament, de nuditate, chiar si de cele care cer violenta extrema. Vreau sa incerc si experienta cinematografiei, dar nu cu orice pret si nici in orice fel de ipostaza.

Alaturi de ce actori ti-ar placea sa joci?

Cred ca e bine sa pastram proportiile! Eu nu stiu "sa joc", vreau doar sa incerc "sa joc", asa incat nici nu pot gandi lucrurile din perspectiva aceasta, unde accentul e pus pe verbul "a placea". M-as simti onorata sa invat de la orice actor, daca as avea sansa sa apar in vreun film. Ei sunt profesionistii, eu, doar o diletanta care vrea sa traiasca si aceasta experienta, care poate fi la fel de bine una de succes sau nu.

NU SUNT O MOFTUROASA

Te-ai urati pentru a interpreta un anumit rol sau crezi ca nu ar fi o alegere fericita pentru imaginea unei femei declarate "cea mai sexy" de doua ori pana acum?

Ei, am o problema cu asta, recunosc! Sunt destul de vanitoasa, imi vine destul de greu sa renunt la atuul fizic si nici nu reusesc sa ascund faptul ca o astfel de situatie ma face nefericita. Nu e vorba de imagine aici, ci mai degraba de un anume confort psihic. Ma simt bine in ipostaze stralucitoare, acest lucru imi da energie si ma ajuta sa ma concentrez mai bine la treaba pe care o am de facut. Dar, in egala masura, daca mi se explica de ce trebuie facut un lucru, de ce e el bun pentru mine si de ce e necesar sa fie asa si nu altfel, sunt sanse mari sa ma relaxez si sa incerc si alte ipostaze.

Nu vreau sa creada nimeni ca sunt vreo mofturoasa care nu se vede decat pe post de Zana Zorilor, dar cred ca, in meseriile artistice, e nevoie, mai mult poate decat in alte domenii, sa faci lucrurile cu bucurie si cu pasiune. Daca pe fata mea sau in atitudinea mea se va citi nefericirea, nu va fi bine pentru nici una dintre parti, nu crezi?

Care este ultimul film pe care l-ai vazut si te-a impresionat? De ce?

"Milion dolar baby". Mi-am dorit mult sa-l vad, desi mi se tot spunea ca e foarte trist, si am plecat de la film destul de marcata, ce sa zic… Multa suferinta, singuratate, lipsa unei familii adevarate…Poate sunt eu ceva mai slaba de inger, dar pe mine ma doare sa vad lucrurile acestea. Prefer povestile cu final fericit, desi stiu ca, in viata, de cele mai multe ori, nu se intampla asa.

Ce inseamna pentru tine titlul de "cea mai sexy"?

Ma maguleste, fara indoiala. Imi face placere sa constat ca oamenii sunt atrasi de genul meu de senzualitate, ceva mai inocent, zic eu. Plus ca as fi ipocrita sa nu spun ca imi place gustul victoriei. De altfel, recunosc, nici nu prea sunt atrasa de competitii in care sa nu simt ca am macar o sansa sa castig. O fi frumos doar sa participi, dar minunat e doar atunci cand castigi.

Alaturarea de Angelina Jolie te flateaza?

Ma intreb pe cine nu! Trebuie sa recunosti, arata foarte bine!

DEFECTE FIZICE

Daca ar fi sa faci un top trei al celor mai sexy romance, care ar fi optiunile tale si de ce?

Nu e vorba de un top, ci de o enumerare a celor despre care eu cred ca sunt sexy: Lili Sandu, pentru senzualitatea ei salbatica si exotica, Andreea Marin, pentru feminintatea ei voluptuoasa, si Monica Barladeanu, pentru combinatia foc si gheata pe care o transmite.

Numeste trei defecte fizice pe care consideri ca le ai.

Genunchi ososi (desi prietenele mele rad de mine cand le spun asta!), pleoapele usor cam pronuntate si o usoara predispozitie sa fac "aripioare", ceea ce ma face sa nu neglijez mersul la sala.

Ce vor fetele?

E destul de greu sa generalizezi, dar, dupa parerea mea, vor dragostea si atentia partenerului de viata, sa fie luate in serios, sa stie ca se pot baza pe cel de alaturi, ca pot comunica despre orice problema ar aparea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.