Totusi, Hollywood-ul se dezice de toate regulile care se aplica cetateanului de rand pe piata muncii, investind sume enorme pentru a scoate profit din imaginea unor celebritati consacrate si mai putin din efortul lor. Chiar si asa, se pare ca din aceste colaborari ies in castig doar starurile. Pentru fiecare dolar incasat de un film, actorii sunt platiti dublu sau triplu. Va prezentam 10 actori supraevaluati, rasplatiti cu onorarii exorbitante... pentru simplul fapt ca sunt celebri.

  • Nicole Kidman a fost cea mai bine platita actrita in 2006 si continua sa se afle printre actorii cu cele mai mari venituri. Salariul mediu pentru un film in care joaca, oricat de mica ar fi contributia ei in respectiva productie, este de 17 milioane de dolari. Pentru efortul "suprem" despus intr-un clip de trei minute realizat pentru parfumul Chanel “No. 5″, in regia lui Baz Luhrman, Nicole Kidman a primit un cec de 3,8 milioane de dolari. In 2007, actrita a primit 15 milioane de dolari pentru productia "Golden Compass". In plus, performanta ei a adus studiourilor 8 dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit pentru ultimele sale trei filme.
  • Tom Cruise are in prezent o avere de peste 250 de milioane de euro si se incadreaza lejer in categoria celor care primesc multi bani pentru nimic. Pe langa contractele de milioane de euro pentru diverse roluri, aparitii sau publicitate, Tom Cruise incaseaza cateva milioane bune si din comisioanele din vanzari. Fostul sot al lui Kidman a adus companiei producatoare doar 4 dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit, in principal din cauza esecului inregistrat de filmul sau de anul trecut, "Leii mor pentru miei".