Elan si Mihaela isi spun 'Adio' cu eleganta dupa zece ani de casnicie fericita si raman in continuare legati datorita copilului lor, Ayan
La inchiderea editiei, ieri dupa amiaza, aflam o informatie bomba. Ne decidem sa nu publica bomba pe care o anuntasem in ziarul de ieri si sa-i dam prioritate stirii calde. O informatie incredibila si din senin: divort in cuplul Mihaela Radulescu - Elan Schwartzenberg. Parea o gluma, oarecum tampita.

Sunam la Mihaela. Degeaba. Nu putem da de ea. Timpul curge in defavoarea noastra. Ziarul trebuia trimis la tipar. Il sunam pe Elan Schwartzenberg. Care raspunde. Si ne acorda un scurt interviu.

  • Reporter: De ce ati luat aceasta decizie?
  • Elan Schwartzenberg: Exact cum impreuna am decis sa ne casatorim, tot in acelasi mod, adica impreuna, am decis sa divortam. Motivele sunt personale, ne privesc doar pe noi doi. Probabil ca nu difera cu nimic fata de situatiile altor cupluri care ajung la acest deznodamant.

  • - Rep.: Te-ai putea razgandi cumva?
  • - E.S.: Nu vad cum ar fi posibil acest lucru, dar cred ca cel mai corect raspuns ar fi "never say never" (n.r. in traducere din engleza "niciodata sa nu spui niciodata")

  • - Rep.: Aveti un copil minunat, un copil foarte reusit. In grija cui va ramane din punct de vedere legal?
  • - E.S.: Oficial, copilul va ra-mane in grija Mihaelei. In fapt practic, este copilul nostru si il vom creste impreuna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.