Dupa o perioada lunga de timp in care nu a mai postat nici un mesaj pe blogul sau, Andreea Marin si-a facut timp si a raspuns tuturor fanilor sai prin mesaje kilometrice. Aflam ca trece printr-o perioada foarte aglomerata din punct de vedere profesional si umanitar, cu multe proiecte in desfasurare, insa familia ramane intotdeauna prioritara.

Totodata, diva tine sa lamureasca pe toata lumea ca este extrem de fericita cu Stefan, ca a gasit in el barbatul visurilor sale, iar ceea ce apare prin ziare nu este decat rodul unor barfe mincinoase raspandite de rauvoitori.

Cat despre luxul pe care il afiseaza din ce in ce mai des, dar si despre sumele de bani pe care le doneaza strainilor si nu foarte des fundatiilor din Romania, Andreea le replica cititorilor sai: «Prefer sa gandesc deschis si sa ma folosesc de ceea ce am adunat in timp in materie de credibilitate, imagine, finante, asa cum cred eu de cuviinta ca e mai bine si in masura in care eu consider ca e posibil, echilibrat, prioritar. Pe munca mea imi permit un singur „lux”: sa decid eu insami ce e mai bine sa fac cu propriile resurse».

Ascunde pretul hainelor de ochii zgarcitului «Stifan». Desi a strans o avere deloc de neglijat din reclame, emisiuni tv, dar si din afacerile proprii, am aflat ca Andreea este nevoita sa-i ascunda uneori lui Stefan pretul hainelor si al accesoriilor cumparate, cantaretul fiind cunoscut pentru zgarcenia de care da dovada, chiar si cu propria persoana. Primeste sume enorme pentru o reclama, este imaginea unor branduri de lux in Romania, are doua firme care merg pe profit, insa, cu toate acestea, nu-si poate cumpara in voie tot ceea ce-i face cu ochiul din magazine, pentru ca Banica se opune. Atunci cand da iama la shopping, „Zana” are grija sa rupa eticheta cu pretul de pe cumparaturi, evitand astfel discutii interminabile in care „Stifan” ii reproseaza ca este „prea scump”.