Laura Andresan, vedeta emisiunii 'Interzis' de la B1 TV, e, de ieri, detinatoarea celui mai fitos salon de masaj erotic din Bucuresti. Numit 'Profa de sex', acesta este amplasat pe Calea Victoriei, pentru ca Laura si-a dorit ca locatia sa fie cat mai aproape de Guvern
'Se pare ca tot la Guvern trag', a glumit Laura, care nu a ascuns niciodata ca in trecut a avut mai multe aventuri cu politicienii. 'Mi-am dorit sa deschid aici salonul pentru ca guvernantii nostri sa nu fie nevoiti sa mearga prea mult cand sunt stresati si au nevoie de relaxare', ne-a mai declarat ea. De altfel, prezentatoarea de televiziune a tinut sa precizeze: 'Am intrat pe Calea Victoriei si nu mai am de gand sa plec. Asta cred ca e diferenta intre mine si actualul guvern. Eu voi ramane aici multe mandate, in schimb ei vor pleca in curand', a mai spus ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.