Prezent duminica la manifestarile de la Tebea, judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu a avut parte de o surpriza: aceea de a se intalni cu sosia sa! 'Basescu de Brad', cum il numesc localnicii, seamana foarte bine cu presedintele si chiar ii imita gesturile!
'Geamanul' lui Basescu se numeste Gheorghe Robciuc si locuieste in localitatea Criscior. Este cu sase ani mai tanar decat presedintele si lucreaza ca electrician la o fabrica din Ribita. Sosia a dat mana cu presedintele, iar surprinderea lui Traian Basescu a fost foarte mare sa vada ca mai exista inca unul leit cu el. 'Am mai intalnit oameni care seamana cu mine, dar omul acesta seamana cel mai bine', a spus presedintele Romaniei. 'Basescu de Brad' a povestit ca pe vremea cand presedintele era ministrul transporturilor a fost confundat cu acesta in gara Teius.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.