Actrita socheaza inca o data. De data aceasta cu declaratii fara perdea despre candidata republicanilor la vicepresedintia SUA, informeaza Huffington Post.

Reactia dura a fostului star Playboy a survenit in urma aparitiei candidatei la vicepresedintia SUA, Sarah Palin, pe coperta NewsWeek, asezata pe o canapea langa o imensa blana de urs.

In timp ce politiciana este recunoscuta drept "mandru vanator", declarandu-se o impatimita a acestui sport, Pamela este membru al Organizatiei PETA. De unde si furia vedetei.

Prezenta la o conferinta impotriva abuzurilor asupra animalelor, de la Toronto, si intrebata de un reporter ce parere are cu privire la acest subiect, bomba sexy a declarat: "Nu pot sa o sufar", continuand cu alte injurii ce nu pot fi redate.

Nici actorul Matt Damon nu a avut cuvinte de lauda la adresa doamnei Palin. "Cred ca exista sanse bune ca Sarah Palin sa ajunga presedinte si mi se pare o situatie infricosatoare", a declarat acestea recent pentru Fox News.

Pamela Anderson despre Sarah Palin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.