Roisin Murphy a inregistrat recent un cover dupa celebra melodie “Slave to Love” a lui Bryan Ferry, piesa ce urmeaza a fi inclusa pe noul single al artistei, “Movie Star”. Roisin a starnit adevarate polemici in Marea Britanie din cauza planurilor pe care le are in legatura cu videoclipul ce va promova aceasta piesa.
Artista a mentionat ca si-ar dori un clip foarte provocator care sa includa si cateva scene de amor. “As vrea sa filmez o scena de sex, preferabil cu un barbat mult mai tanar” a declarat incantata Roisin.

Pana la aparitia single-ului in cursul lunii octombrie, fanii artistei vor putea asculta piesa pe soundtrack-ul spotului de promovare a celui mai recent parfum barbatesc marca Gucci.

Toamna aceasta, Roisin Murphy va concerta pentru a doua oara Romania, pe 5 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.