In ultimele luni, Hollywood-ul a fost dominat de celebritati… gravide – si se pare ca trendul burticilor purtatoare de belebelusi continua. Unele dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii si a filmului au devenit mamici in ultimul an si multe alte vedete inca sunt insarcinate.

  • Christina Aguilera s-a casatorit in urma cu trei ani cu producatorul Jordan Bratman, uimind publicul, care se astepta la un sot cu look-ul lui Brad Pitt si nu la un baiat obisnuit, fara pretentii de vedeta. In august 2007, cantareata a declara presei ca asteta un copil – iar cateva luni mai tarziu, isi etala burtica in costumul Evei in paginile revistei Marie Claire.

La doar cateva saptamani dupa nasterea lui Max, Christina frecventa intens cluburile mondene, petrecand pana la orele diminetii, fapt ce nu a fost omis din ziarele de scandal, care mai ca o numeau pe Christina “o a doua Britney”, facand aluzie la “calitatile” materne ale acesteia.

Mai mult, cantareata isi etala noul corp de mamica si bustul (despre care chiar ea declarase ca are nevoie de sutiene cupa E) in cele mai decolate si mulate tinute.

  • Angelina Jolie a avut parte de “nasterea anului”, pozele cu gemenii cuplului Brangelina fiind vandute revistelor Hello! si People pentru nu mai putin de 10 milioane de dolari, un numar care a batut toate recordurile de gen.

Desi Angelina a negat mult timp ca ar fi insarcinata si a incercat timp de luni bune sa isi ascunda burtica crescanda sub rochii lungi si largi sau in spatele gentilor masive, in al doilea semestru de sarcina Angelina a confirmat zvonurile.

Cum ii cheama pe cei mai “scumpi” bebelusi? Vivienne Marcheline si Knox Leon.

  • Click aici pentru a descoperi mai multe mamici celebre.

Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.