Artistul Jay Sean - cunoscut fanilor din Romania mai ales datorita single-ului de succes “Ride it” - vine pentru prima oara in Romania.
Artistul va lua parte la o conferinta de presa organizata la Baneasa Shopping City, in Town Square (intrarea Feeria) vineri 12 septembrie, la ora 16.30. Vineri noaptea, la ora 01.00, artistul va sustine si un concert live la Turabo Society Club, un eveniment organizat de MUSH Media. Biletele sunt puse in vanzare la Turabo Society Club, doar in seara zilei de vineri, 12 septembrie si costa 50 RON.

In cadrul conferintei de presa, desfasurata la Baneasa Shopping City, artistul va oferi jurnalistilor informatii despre: kickboxing, hip hop, R&B, medicina, showbiz, India versus Anglia si va acorda interviuri reprezentantilor presei in cadrul sesiunii de intrebari si raspunsuri. Artistul va sustine si un concert live vineri, la Turabo Society Club. Intr-o atmosfera incendiara, Jay Sean va oferi publicului un mix de R&B, hip hop, ritmuri hipnotice si bunadispozitie si va incinge atmosfera cu piese de pe albumul “My own way”. Sigle-ul “Ride it” care l-a facut cunoscut fanilor si presei din Romania va fi piesa de rezistenta.

Cel de-al doilea album, “My own way”, de pe care s-a remarcat primul single “Ride it”, a fost lansat pe piata internationala in mai 2007, iar in Romania in martie 2008, unde a fost sustinut si promovat de Cat Music. “Ride it” a avut o ascensiune fulminanta in topuri, atat la nivel international, cat si in Romania, ajungand sa se mentina pe locul 1 timp de mai multe saptamani consecutiv. De pe albumul “My own way” au mai fost lansate sigle-ul “Maybe”, care se afla pe locul 1 in topurile din Japonia, si “Stay”, care se bucura acum de aceeasi apreciere din partea fanilor.

Jay Sean a intrat in industria muzicala in 2004, prin albumul sau de debut “Stolen” care a urcat in top 30 UK Albums Chart. Albumul s-a mentinut in top timp de o saptamana, iar primele doua single-uri au ajuns in top 10 UK Singles Chart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.