Monica Barladeanu se pregateste intens pentru a participa la Festivalul de film de la Cannes unde concureaza cu pelicula "Moartea domnului Lazarescu".Dupa ce euforia vestii ca filmul lui Cristi Puiu este nominalizat la Cannes a trecut, Monica a inceput sa isi faca griji privind vestimentatia in care va aparea pe covorul rosu.Monica s-a confesat revistei Story: "Acum ceva vreme, vorbeam cu Razvan Ciobanu ca, daca va veni ziua in care voi merge la Oscaruri, el imi va face rochia!"Acum ca a aflat ca, mai inainte, va trece pe la Cannes, designerul s-a oferit sa ii trimita in America cateva rochii din care sa-si aleaga.

"Probabil ca voi purta una lunga, bej-auriu", spune Monica. Pentru a se simti total "acoperita" pe covorul rosu, Monica va avea si o varianta de rochie, mai putin formala, de lungime medie. Accesoriile pe care le va purta au fost prilej pentru o sesiune prelungita de shopping, care a avut drept urmare achizitionarea altor tinute de rezerva! La finalul cumparaturilor s-a ales cu doua perechi de sandale, unele aurii si altele albe, doua rochite, accesorii, cercei, bratari, un colier.

LA BRAT CU IUBITUL

Pregatirile fiind facute, Monicai nu ii ramane decat sa astepte cu emotie Festivalul: "Premiera filmului e pe 17 mai, dar noi vom fi acolo cu cateva zile inainte, probabil.Vom sta la Hotel Martinez, unde abia astept sa vizitez spa-ul! Acolo vom fi cazati cu totii: Cristi Puiu, sotia lui - Anca -, Alex Munteanu, Luminita Gheorghiu si Bobbi (Paunescu, iubitul sau - n.r.).


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.