Inca o vedeta de televiziune autohtona se indreapta catre radio, chiar daca, de cele mai multe ori traseul este invers. Dupa ce Radio Guerrilla “a achizitionat-o” pe Mihaela Radulescu, acum Star FM va difuza, de trei ori pe saptamina, o emisiune prezentata de Andreea Marin.

Desi clipurile publicitare din ultima saptamina sugerau ca Andreea Marin se desparte de "Surprize! Surprize!", e vorba doar de aparitia vedetei in grila unui post de radio.Ea va putea fi ascultata la Star FM pentru prima oara pe 19 mai, de la ora 10.00. Emisiunea va fi difuzata in fiecare miercuri, joi si vineri si are un spatiu alocat de doua ore.

Sub titlul "Zimbeste, cineva te iubeste", Andreea Marin isi doreste o emisiune optimista."Titlul asta e de fapt o vorba pe care o stiu din sinul familiei mele. Totdeauna cind vreunul dintre noi era intr-o situatie mai grea, spuneam asta ca sa ne simtim mai bine", a declarat Andreea pentru "Evenimentul zilei". Show-ul de radio va avea subiecte cit mai umane, de tot felul, cautind sa evite tristetea, dar nu si controversa.

"E o emisiune care sa faca oamenii sa zimbeasca inca de la inceputul zilei", a mai spus ea.Prima vedeta de televiziune care s-a lansat si in radio a fost, toamna trecuta, Mihaela Radulescu, pe Radio Guerrilla. Andreea Marin spune ca propria mutare catre radio nu are nici o legatura cu rivala ei."Numai voi, ziaristii, vedeti o competitie intre noi, pe mine persoana asta nu ma afecteaza in nici un fel", a incheiat Andreea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.