Actrita a incins atmosfera in Canada afisandu-si splendida silueta intr-o superba rochie scurta, neagra.

Mai mult, se zvoneste ca in aceeasi seara a luat cina cu fostul sot, Brad Pitt, prezent de asemenea la eveniment, informeaza Daily Mail

In varsta de 39 de ani, fostul star din Friends a luat parte la festival pentru a-si promova ultimul film, "Management".

Tinuta, dar si forma de exceptie, au facut ca aparitia ei sa fie cea mai spectaculoasa dupa despartirea de cantaretul John Mayer.

Mai multe zvonuri sustin ca Jen si Brad au avut o intalnire de afaceri in seara evenimentului, adica noaptea trecuta, de altfel actrita ajungand mai tarziu la festival.

Aceasta ar fi prima intalnire oficiala a celor doi, dupa asprul divort din 2005.

"Desi staff-ul verifica programul acesteia cu minutiozitate pentru a nu fi aproape de Brad, lasata singura, se intalneste cu el", au declarat surse apropiate vedetei pentru Now Magazine.

Gurile rele sustin ca Jennifer ar fi sosit la petrecerea dinaintea premierei chiar pe drumul ce face legatura cu hotelul lui Brad Pitt.

Un lucru este cert insa: toti cei prezenti la eveniment au fost de parere ca Jennifer a stralucit la propriu, aratandu-i fostului sot ce a pierdut.

Si dupa o asa aparitie de senzatie, nu doar Brad ar trebui sa suspine...

In tot acest timp, Angelina Jolie a ramas in Franta pentru a avea grija de gemenii nou-nascuti, Vivienne si Knox.

Pitt si Aniston au divortat in urma cu trei ani, dupa cinci ani de mariaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.