Cu acelasi look sexy, papusa care o intruchipeaza aproape perfect pe actrita de la Hollywood, a fost vanduta cu aproape 2.000 de lire sterline, in urma unei licitatii pe site-ul eBay.

De la buzele carnoase si pana la sprancenele perfect arcuite, papusa picatata manuala este o copie fidela a Angelinei Jolie, scrie The Telegraph. Pornind de la o papusa obisnuita, artistul Noel Cruz, a redat trasaturile Angelinei cu ajutorul culorilor acrilice dupa ce in prealabil eliminase vopseaua din fabrica.

Cruz, a recunoscut ca papusa nu este completa, ea neavand tatuajele actritei, dar pentru 10-20 de lire poate realiza si aceste mici detalii.

"Angy" a fost achizitionata de catre un colectionar care a vrut sa-si pastreze anonimatul, in urma unei licitatii pe site-ul eBay.

Domnul Cruz, specializat in realizarea de papusi care seamana cu vedetele isi vinde lucrarile doar prin intermediul inetrnetului si la preturi destul de piperate. Originar din Flipine, Cruz si-a inceput cariera la varsta de 16 ani ca artist de strada facand portrete. Mai tarziu el a fost inspirit sa-si canalizeze talentul spre pictatul papusilor dupa ce o o buna parte din timp si-a dedicat-o cautarii unui anumit model care sa intregeasca colectia sotiei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.