Controversata cantareata a urcat pe scena in cadrul show-ului de la Los Angeles pentru a ridica trei premii, informeaza BBC News

Desi s-a facut de ras cu prestatia de anul trecut iar anul acesta a suferit probleme de sanatate, a pierdut custodia copiilor iar tatal sau a preluat legal controlul afacerilor, Britney s-a declarat norocoasa noaptea trecuta, multumindu-I in primul rand lui Dumnezeu, pentru ca a binecuvantat-o.

Videoclipul melodiei Piece of Me a castigat ravnitul premiu-videoclipul anului. A intrecut astfel concureti precum Chris Brown cu videoclipul Forever, Jonas Brothers - Burnin' Up, Pussycat Dolls - When I Grow Up si Ting Ting - Shut Up and Let Me Go.

Acelasi clip i-a adus lui Britney trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei artiste feminine si cel mai bun videoclip pop.

Pana in prezent, Britney a fost nominalizata de 16 ori in cadrul Premiilor Video MTV, dar nu castigase niciodata.

" Va multumesc, sunt in stare de soc acum", a spus ea la primirea celui de-al treilea trofeu. "Nu ma asteptam la asta, este o onoare; vreau sa multumesc fanilor, si sa le dedic acest premiu", a adaugat artista.

Gazda evenimentului, britanicul Russel Brand, a fost de parere ca noaptea a marcat "invierea" cantaretei si "lansarea unei noi ere Britney Spears".

Printre invingatorii serii s-au numarat si frumoasele de la Pussycat Dolls, trupa Linkin Park, artistii Lil Wayne si Chris Brown.

Kanye West, Rihanna si Christina Aguilera au asigurat succesul spectacolului prin reprezentatii live.

Kanye West a parasit ceremonia cu mana goala. Cantaretul si-a incalcat promisiunea facuta in cadrul show-ului de anul trecut, cand a jurat ca nu va mai performa la premiile MTV niciodata, iar la editia din 2006 s-a plans public pentru faptul ca nu a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip.

Anul trecut, invingatorul serii a fost Justin Timberlake, cu patru trofee castigate, inclusiv premiul pentru cel mai bun artist masculin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.