Madonna a sustinut un concert la Roma, in cadrul turneului mondial 'Sticky and Sweet'

Cei peste 60.000 de fani adunati pe Stadio Olimpico, sambata 6 septembrie, au admirat-o pe regina muzicii pop intr-un show incendiar.

Madonna si-a promovat piesele noului album "Hard Candy", intr-un concert sustinut sambata seara la Roma. Show-ul divei a fost conceput ca o calatorie in lumea muzicii pop, dance, hip-hop, hard rock, dar si a muzicii tiganesti.

In cele doua ore de spectacol, cei peste 60.000 de fani au fost delectati cu hituri precum "Borderline", "Vogue", "Like a prayer", "Evita", "Hung up", "Give it to me". Dupa aproape trei decenii de cariera, Madonna pare ca a castigat pariul cu timpul, caci arata impresionant si a cantat timp de doua ore impecabil, in pofida coregrafiei epuizante.

Segmentul "Gypsy" al concertului a fost unul dintre cele mai apreciate de public. Alaturi de Madonna au urcat pe scena trei tigani romani, dupa cum a anuntat diva pe site-ul sau oficial, care au cantat la instrumente acustice: o vioara si doua chitare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.