Noi dezvaluiri socante ies la iveala despre diva decazuta Britney Spears. Desi vedeta poza, in urma cu cativa ani, in copilul perfect, care si-a pastrat inocenta pana la varsta de 19 ani, castigandu-si chiar titulatura de 'virgina Americii', in realitate, lucrurile nu au stat deloc asa
Lynne Spears, mama lui Britney, marturiseste intr-o carte despre viata artistei, ce va aparea pe piata in SUA, pe 16 septembrie, ca solista pop nu era nici pe departe copilul exemplar, asa cum se credea. Ea povesteste ca Britney s-a apucat de baut la 13 ani, dupa ce a intrat in echipa faimosului show TV din Franta, Mickey Mouse Club.

Un an mai tarziu, dupa ce a terminat cu aceasta emisiune, diva si-a pierdut virginitatea culcandu-se cu un jucator de fotbal american, de 18 ani, din orasul ei natal, Kentwood. La 15 ani, artista a plecat la Los Angeles pentru a inregistra primul sau album 'Baby One More Time', unde a prins gustul drogurilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.