Dupa ce anul trecut Britney a oferit subiecte pe termen lung ziarelor de scandal cu prestatia de la VMA 2007, aceasta nu s-a descurajat si a zis sa mai incerce inca o data sa faca show pe scena VMA.

Cantareata s-a aratat foarte entuziasmata de aceasta sansa de a se relansa in lumea buna, declarand ca "MTV a jucat un rol important in cariera mea. Cum as putea sa nu fiu acolo la cea de-a 25-a editie? Sunt fericita ca eu voi deschide intregul show, ca voi putea saluta fanii si de faptul ca sunt nominalizata", relateaza Popsugar.

Pentru cei care deja isi pun deja mainile in cap si striga "De ce Doamne?" tin sa-i anunt ca Britney nu va performa pe scena.

Ce va face atunci pe scena? Nimeni nu stie. Se asteapta a fi o surpriza, dar promoul filmat alaturi de Russell Brand ne da o idee a ce va fi...de-a dreptul hazliu.

Si presedintele MTV Networks Music Group, Van Toffler, a declarat ca momentul lui Britney va fi ceva "amuzant si neasteptat", informeaza The Superficial.

Piesa Piece of Me i-a adus cantaretei nominalizarea la trei categorii: videoclipul anului, cel mai bun videoclip pop si cel mai bun videoclip al unei soliste.

Premiile VMA 2008 vor avea loc duminca, 7 septembrie, la Paramount Studios in Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.