Chiar regizorii la mare cautare nu au de multe ori idee la ce proiect se vor imbarca dupa actualul, sau urmatorul, sau ce-o sa vina dupa al cincilea contract! Insa Guillermo Del Toro, nu va avea problema asta... pana in 2017, cel putin!
Guillermo Del Toro ("Pan's Labyrinth", "Hellboy") este pe val, si directorii de la studiourile Universal o stiu prea bine. Ei au un contract de tip first-look (prima vedere) cu regizorul, incheiat pe trei ani, care le permite sa fie primii pusi in tema cu proiectele propuse de Del Toro. Doar daca nu le convine, regizorul poate sa isi incerce apoi norocul pe la alte studiouri. Oricum, nu cred ca se pune problema unei neintelegeri la nivel conceptual intre Guillermo si Universal - ca dovada, numeroasele filme pe care Del Toro le va dezvolta pentru studiouri.

Asta dupa ce va da de cap "Hobbit"-ului, pentru care a alocat cinci ani de-acum incolo. El scrie scenariul impreuna cu Peter Jackson, Fran Walsh si Philippa Boyens, cu care colaboreaza prin video-conferinte si scurte vizite in Noua Zeelanda, o data la trei saptamani. "The Hobbit" e produs de MGM si New Line, iar Del Toro il considera un mic miracol care i-a cam dat viata peste cap: "Nimeni nu se astepta ca 'Hobbit'-ul sa se intample, a fost o minunata provocare si m-a lovit in moalele capului." Dar regizorul e pregatit sa isi "reinnoiasca juramintele cu Universal" cu ocazia noilor proiecte pe care le va pregati pentru U.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.