Oamenii patronului echipei Steaua nu au dus masina la reprezentanta, ci au preferat un atelier de reparatii foarte dubios, mai ales pentru o limuzina atat de scumpa
De cand a intrat in posesia presedintelui PNG, George Becali, celebrul Maybach de 500.000 de euro a avut de mai multe ori de suferit in trafic. E adevarat ca niciodata n-a fost implicat intr-un accident grav, ci doar in tamponari usoare, asa cum s-a intamplat si zilele trecute.

Ieri la pranz, paparazzii CANCAN l-au surprins pe unul dintre oamenii liderului PNG la volanul Maybach-ului, care avea sifonata aripa stanga din fata. Omul conducea oarecum precipitat, ceea ce a ridicat semne de intrebare reporterilor nostri. Asa ca ne-am hotarat sa-l urmarim. Grabit catre o destinatie initial necunoscuta paparazzilor, soferul a depasit cu Maybach-ul o coloana de masini stationata la semafor, a trecut pe linia de tramvai, a luat fata unei Dacii care avea prioritate, indreptandu-se cu viteza catre Soseaua Giurgiului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.