Sintagma "multi au fost, putini au ramas" se justifica din plin in divertismentul autohton, acolo unde, dupa mai bine de 15 ani, am ajuns sa numaram entertainerii pe degete. Or, daca ar fi sa luam in calcul Antena 1, fara doar si poate Dan Negru este maratonistul postului din Baneasa, avand la activ aproape noua formate. Indiferent de gusturile publicului, Negru a stiut sa se lipeasca de ratingurile mari, iar "Ciao Darwin" este un exemplu elocvent in acest sens, chiar daca este comentata din toate partile.Cine stie, poate aici se ascunde reteta succesului...

- Desi emisiunea este in continuare pe sticla, am inteles ca esti acasa, la Timisoara, intr-o scurta vacanta. Cum e atmosfera acolo, tinand cont de ultimele evenimente?

- Acasa este intotdeauna bine, iar la Timisoara atmosfera este total diferita fata de cea din Bucuresti. Aici, oamenii merg cu viteza a doua si uneori o mai tin in punctul mort, timp in care la Bucuresti viata se misca cu viteza a cincea. Este mult spus vacanta, pentru ca am evadat trei-patru zile cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Cu toate acestea, am profitat de perioada asta si m-am intalnit cu prietenii mei de aici. Cat despre evenimentele tragice din zona, pot sa-ti spun ca am trecut pe acolo si situatia este intr-adevar grava. Sincer, nu ma pricep prea bine, insa cred ca toata situatia nu vine de la Dumnezeu, ci de la niste oameni care trebuie sa plateasca.

- "Ciao Darwin" a rulat si aseara, fiind bineinteles o editie inregistrata. Cat mai dureaza formatul asta? Te intreb, pentru ca au aparut tot felul de zvonuri care anuntau o pana acuta de idei.

- Emisiunea este deja un brand pe piata si nu cred ca nu vom mai gasi idei. Romania creste in fiecare zi, iar conflicte se gasesc la tot pasul. Uite, spre exemplu, pot sa-ti spun care va fi confruntarea din editia de joi, pentru ca abia azi dimineata am stabilit-o. Joi seara se vor infrunta "oamenii cu carte si oamenii cu bani", o tema inspirata din ceea ce se vede la stirile sportive. "Ciao Darwin" este un brand puternic, rezistent, care nu va disparea asa usor. S-ar putea totusi sa menajam formatul la un moment dat.

- Bine, bine, dar ce te faci cu "sagetile" primite din toate partile: CNA, Carcotasi...?

- Pai tocmai asta da forta. Comentariile, indiferent de ce natura sunt, inseamna succes si arata negru pe alb ca "Ciao Darwin" nu este o emisiune gen "apa plata cu lamaie", ci una vie.Chiar daca place sau nu, ea este vie. Intotdeauna mi-au placut emisiunile care mi-au starnit curiozitatea. Formatele "apa plata cu lamaie" nu m-au interesat niciodata.Cat despre CNA, aici totul este relativ, pentru ca intr-una din zilele astea m-am uitat cu bunica mea la filmul "Balanta".

Dupa 10 minute am schimbat canalul, pentru ca mi-a fost rusine sa vad mari actori ai Romaniei cum injura ca la usa cortului. Pe noi ne amendeaza pentru nuditate, insa si Demi Moore isi arata sanii in "Striptease".In plus, tocmai ti-am dat exemplul unui film romanesc. Le-as recomanda actorilor si regizorilor sa vada filmul impreuna cu copii lor...

- Sa inteleg deci ca "mistourile" Carcotasilor nu te deranjeaza in nici un fel?

- Nu ma deranjeaza, pentru ca prezenta la emisiunea lor este binevenita. Ma deranjeaza cand nu aparem la "Cronica". Daca as fi fost prezentator de stiri sau realizator de talk-show-uri si as fi spus tampenii, m-ar fi deranjat, insa la divertisment este mai usor. Ba iti arata sfarcurile Roxanei, ba se iau de raspunsurile concurentilor... Carcotasii stiu foarte bine ce fac, ambele formate vin din Italia si, in plus, sunt prieten cu Huidu.

- Ca tot ai amintit de raspunsuri, de unde ii gasiti pe oamenii astia? Exista vreo sera speciala si nu stim noi?

- Eu cred ca totul vine de la stres, pentru ca la proba cu "timpul", toate luminile sunt pe ei, Negru tipa, spectatorii rad in hohote, unii au lapsus... Este greu de spus. Un lucru este cert - nu este facatura, pentru ca daca ar fi fost asa, primii care demonstrau acest lucru erau ziarele. Iti dai seama ca ne-ar fi omorat imediat! Aproape la fiecare editie de "Ciao Darwin" avem ziaristi in platou care vad imediat orice fel de neregula.

- Sa revenim la nuditate. Din acest punct de vedere, Roxana pare a fi "elementul" care atrage amenzile CNA. Mai mult decat atat, unii spun ca de fapt asta este rolul ei...

- Roxana este unul din brandurile "Ciao Darwin", asa cum este si rata Francesca. Desi pare ciudat, intr-un sondaj de popularitate realizat anul trecut, rata Francesca era mai cunoscuta decat un prezentator de stiri important de la postul public de televiziune. Iti dai seama? O rata! De fiecare data ne intreaba copiii de ea...

- Va intreaba si de sanii Roxanei? Ce te faci? Se uita copiii la Francesca si vad si sanii asistentei. Nu e o problema?

- Copii care se uita la "Ciao Darwin" se vor intalni la un moment dat cu sanii sau sfarcurile unei femei, insa este putin probabil sa intalneasca topoarele pe care le vad la stirile de la ora 17.00. Asta e diferenta! La noi exista scapari si nu intotdeauna vezi sfarcurile Roxanei iesind din sutien. La stirile alea, in schimb, vezi cele mai mari orori posibile.Ca exemplu, pot sa-ti spun ca la una din editii ne-am batut cu "Striptease", unde Demi Moore isi arata toata goliciunea. In acelasi timp, la doua posturi diferite exista acelasi semn de avertizare...

- La finalul sezonului te vei ocupa mai aprig de afacerile imobiliare sau ai timp si de televiziune, si de business?

- Vacanta asta de trei-patru zile mi-a dat suficient timp sa ma ocup de cladirea pe care o ridic aici la Timisoara, un lucru care iti mananca bani, nervi si timp. In general, pot sa ma ocup de ambele lucruri, pentru ca sunt un om care a investit in ziduri si caramizi, si nicidecum in masini si birturi.

In plus, nici nu ma duc la petrecerile mondene, decat atunci cand prezint. Este mai sanatos asa, pentru ca la genul asta de manifestari este lume multa si oameni putini. Am avut prieteni care frecventau lumea mondena si care, dupa ce au cazut, nu i-a mai ajutat nimeni. Eu n-am nevoie de genul asta de imagine. Cat despre "Ciao Darwin", sezonul se va incheia la inceputul lunii iunie...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.