Editorialistul Adrian Ursu si-a preluat atributiile de redactor-sef al ziarului "Cotidianul" in cursul zilei de marti si are de gand, in aceasta noua functie, sa continue proiecte mai vechi ale ziarului in directii precum consolidarea poztiei pe piata si fidelizarea cititorilor.
Adrian Ursu a declarat pentru NewsIn ca va continua o serie de campanii editoriale si de marketing ale "Cotidianului" si ca are totodata si unele proiecte noi.

"Cotidianul" va demara proiecte editoriale legate de campania electorala, dar va continua si campaniile cu care si-a obisnuit cititorii pentru consolidarea dimensiunii de calitate si utilitate a ziarului, a spus Adrian Ursu.

Printre obiectivele echipei editoriale, se numara pozitionarea ziarului ca lider autoritar in zona politicului, cresterea interactivitatii cu cititorii si fidelizarea acestora, a mai precizat noul redactor-sef.

Adrian Ursu a intrat in presa in 1992 la ziarul "Adevarul", unde a inceput ca reporter pe domeniul politic. A continuat, tot la ziarul "Adevarul", ca reporter de investigatii, a fost corespondent de razboi (Irak, Iugoslavia, Serbia, Kossovo si Afganistan), sef departament Politic si redactor-sef adjunct. Adrian Ursu a fost, din 2005 pana in decembrie 2007, redactor-sef la cotidianul Gandul.

De asemenea, Adrian Ursu a realizat si prezentat emisiuni la TVR, Radio Romania Actualitati si la Realitatea TV. In prezent, Adrian Ursu realizeaza emisiunea "Fetele Cotidianului" si emisiunea saptamanala "Eurosceptici".

Publicatia "Cotidianul" face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu alaturi de, printre altele, posturile Realitatea TV, Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Business Standard", "Money Express" si "Le Monde Diplomatique".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.