Al Doilea Razboi Mondial va fi trendy la Hollywood, incepand cu iarna asta si continuand in anul viitor, cu filme precum "Defiance", "Valkyrie", "Good" si "Inglorious Bastards". Vesti despre distributia ultimului apar aproape zilnic, iar acum ca s-au mai asezat lucrurile, va dam detalii. Bonus: trailere!

  • Primul film tratand subiectul deodata popular va fi lansat in America pe 12 decembrie anul curent si se numeste "Defiance" ("Sfidare").

    Daniel Craig, Liev Schreiber si Jamie Bell joaca rolurile a trei frati evrei care scapa din Polonia aflata sub ocupatie nazista si aterizeaza in padurea belorusa. Aici, impreuna cu un grup de rusi din Rezistenta anti-hitlerista, se apuca sa improvizeze un sat, pentru a se adaposti din calea dusmanului.

    Iata trailer-ul:

  • "Valkyrie", filmul-vehicul al lui Tom Cruise, care a starnit discutii si controverse aproape de la primul "Motor!", va avea premiera peste ocean pe 26 decembrie - o mutare indrazneata in contextul in care data lansarii s-a tot plimbat pe calendar din cauza intarzierilor de pe platou. Dar se pare ca vizionarile de proba ale filmului despre complotul unor ofiteri germani impotriva lui Adolf Hitler au fost foarte bine primite - deci "Valkyrie" are de ce sa debuteze in plin sezon al festivitatilor pre-Oscar.

    In film mai joaca britanicii Kenneth Branagh (care a mai cochetat cu nazismul in filmul de exceptie "Conspiracy"[2001], iar cu rolul din Valkyrie trece in tabara celor buni), Stephen Fry si Eddie Izzard - nici ei nici Cruise nu vorbesc cu accent german, ceea ce multi carcotasi considera ca va dauna succesului peliculei. Oricum, United Artists si MGM nu au, mai ales acum, nevoie de cobitori: dupa ce 12 figuranti le-au cerut despagubiri pentru rani suportate in cursul filmarilor, producator si distribuitor deopotriva spera sa grebleze inapoi milioanele, din incasari!

    Iata trailer-ul:


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.